Hemstädning och sistaminuten fester

Brukar inte ha några problem med att städa själv men så fick jag nu veta att vi ska ha 50 års festen hemma hos oss istället. Det är nu till helgen och jag har saker inplanerade efter jobbet nästan varje dag så kommer bli väldigt stressigt att hinna med att göra allting. Dock så kom jag över Galu Clean Service och tydligen så erbjuder de hemstädning omkring i Huddinge och jag ringde dem direkt. Höll tummarna för att de inte skulle vara fullbokade utan för att de skulle ha tillräckligt med tid för att kunna komma över för att vara till hjälp med hemstädningen och det var de.

Så de från Galu Clean Service kommer att åka ut till mig här i Huddinge för att ta hand om hemstädningen så att det blir rent och fint tills på lördag. De kommer att komma hit på fredag, tänkte det var bäst att ta det dagen innan och inte för tidigt heller för då hinner det bli dammigt igen. Och lite tråkigt om det skulle hinna bli alldeles för dammigt igen när jag faktiskt gått så långt som till att anlita en städfirma för hjälp med hemstädningen. Då skulle det vara lite bortkastade pengar.

Annars så tycker jag att man ska försöka att utföra byggen på egen hand och inte anlita firmor för precis allting. Det är lite för mycket lathet om man gör det. Betydligt bättre om man då ser till att vända sig till en städfirma som Galu Clean Service i Huddinge och genom dem få hemstädning utöver det vanliga.