Kontorsstädning för ett rent och fräscht kontor

Att ha ett rent kontor är otroligt viktigt. För om man har ett kontor som är väldigt skitet och där man inte alls trivs så påverkar det även ens arbete, oavsett om man är medveten om det eller inte. Det är klart att det är tidskrävande att själv som anställd eller företagsägare få tid över för att utföra en kontorsstädning men det går ju alltid att anlita en städfirma som kan hjälpa en med arbetet, som Aquarele Städfirma.

Har ingen koll på om det är den städfirman som vi får hjälp av på vårt kontor här i Solna, dock så vet jag att kontorsstädningen som görs här är otroligt bra och ordentligt utfört. Men jag gissar på att det kan vara de, tyckte att jag hörde det pratas om dem. Tyckte att jag hört namnet nämnas och sen så råkade jag komma över dem på en reklampelare här i centrum i Solna när jag var ute där de gjorde reklam för just sin kontorsstädning.

Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken när firmor gör reklam för sina tjänster. Är det liksom för att de inte har så många kunder och behöver flera eller är det för att de har många kunder men vill ha ännu fler. Antar att det är för att synas för att få fler kunder, det är enda anledningen, och sen kanske det kan variera hur mycket kunder de har sedan innan.

Men ja, poängen och det jag ville komma fram till är helt enkelt att det är viktigt med kontorsstädning och att man som företagare gör rätt i att vara medveten om precis hur viktigt det är att hålla det rent och fräscht.