Målning och förlängning av naglarna

Jag har ganska bra och starka naglar själv där det brukar räcka med att jag målar dem en gång i veckan för att de ska hålla sig fina. Samtidigt så är det lite av ett pyssel att en gång i veckan behöva lägga ner tid på att måla naglarna. Inte för att själva målandet tar så mycket tid utan för att det sen tar lång tid för dem att torka. Och när man tänker på det på det sättet så kanske det vore ganska bra att gå och göra en nagelförlängning istället. För att slippa oroa mig för att naglarna ska gå av också. Visst kan nagelförlängningar gå av också, men risken för det är inte alls lika stor.

Vet att det finns en nagelsalong här på Östermalm inte så långt ifrån mig, Libra Nails tror jag att de hette, som jag fick tips om att gå till. Det var när jag pratade med några om det här med nagelförlängningar och de sa att det absolut är värt att göra det. För naglarna hålla sig starka och snygga utan att slitas i mellan tre till fyra veckor, och då kan jag faktiskt tänka mig att det är ganska bra. Så blir lite lockande att gå och göra en nagelförlängning istället för att bara måla det vanligt.

Det kostar faktiskt inte så värst mycket att göra en förlängning egentligen med tanke på vad det är och hur stor skillnad det faktiskt gör. För det gör ju verkligen enorm skillnad och är verkligen värt det att gå och göra det istället för att måla naglarna, får jag höra hela tiden. Så får väl ta mig till Libra Nails och göra något åt naglarna och sen se om det är något för mig att fortsätta med eller inte.